Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Coworkingaktoer Blir Foerstahandshyresgaest I Peab Nest

Coworkingaktör blir förstahandshyresgäst i Peab Nest

Coworkingaktören Helio, som redan driver en verksamhet i Lund, blir förstahandshyresgäst i Peabs kommande projekt Nest i Ideon.

Det första spadtaget till Nest togs i höstas och inflyttning är planerad till sommaren 2024. Nest kommer att bestå av 34.000 kvadratmeter fördelat på två byggnader, varav Helio hyr 3.000 kvadratmeter i den ena byggnaden.

Expanderar i Lund

Helio driver sedan tidigare två större coworkingytor i Lund, på Klostergården 3 respektive Universitetsplatsen 2, och blir nu förstahandshyresgäst i Peabs nya kontorshus Nest i Ideon.

– Det är jätteroligt att vi kan expandera i Lund. Idag sitter vi lite utspridda i stan och det ska bli spännande att få samla allting under ett tak. För våra medlemmar innebär det att de får tillgång till fler arbetsplatser och flexibla mötesrum, säger Emil Sallnäs VD på Helio.

Flexibla kontorslösningar

Helio erbjuder flexibla kontorslösningar för företag och privatpersoner. I lokalerna finns allt från enskilda skrivbord till större privata kontor och konferensrum. Dessutom erbjuder Helio en rad tjänster som ingår i medlemskapet, såsom kaffe, te, frukt och tillgång till gemensamma ytor som kök, lounge och eventyta.

– Vi ser verkligen fram emot att välkomna Helio som första hyresgäst i Peab Nest. Deras verksamhet kompletterar övriga hyresgäster och kommer att bidra till en dynamisk och kreativ miljö i huset, säger Anna-Lena Ivarsson, regionchef på Peab Fastighetsutveckling.


Komentar